keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Hiusten laserhoito

Laserhoito on hiuksia elvyttävä hoito, jonka tarkoituksena on elvyttää hiukset ja päänahka. Saaden hiukset kasvamaan taas luonnollisesti, sekä elvyttämään kuivia hiuksia.
Laserhoito sopii henkilöille, ketkä kärsivät hiusten lähdöstä tai päänahan ongelmista, kuten hilseilystä tai psoriaksesta. Laserhoito on tehokas ja turvallinen menetelmä hiuspohjan verenkierron elvyttämiseen.
Laserilla tehdyillä hoidoilla saadaan alkanut hiustenlähtö yleensä pysäytettyä ja tilanne korjattua noin parin vuoden takaiselle tasolle. Laserilla on elvyttäviä ja parantavia vaikutuksia myös hilseilystä, kutinasta ja psoriaksesta kärsiville.
Ennen laserhoitoa hiukset pestään puhtaiksi ja kuivataan, jotta hoidolla saataisiin aikaan parhaat mahdolliset lopputulokset. Psoriasis asiakkaiden ja pahasta hilseilystä kärsivien hiukset tulisi myös harjata huolellisesti. Mitä puhtaampi päänahka on, sitä tehokkaammin hoito toimii. Itse laserhoito tuntuu rentouttavalta ja miellyttävältä. Hiushoito aktivoi päänahan verenkiertoa, josta johtuen asiakas saattaa tuntea hoidonaikana lämmöntuntua ja pientä kihelmöintiä. Hoitojakson jälkeen hiukset tuntuvat tuuheammilta ja hyväkuntoisemmilta.


Laser hair care-hiusten kuntoutushoito


Hiusten kuntoustushoito tehdään useamman hoitokerran sarjana. Esimerkiksi pälvikaljun hoito vaatii 20 hoitokertaa. Kuntoutushoito aloitetaan hiusten pesulla cicamed shamppoolla ja lopuksi laitetaan cicamed hoitoaine pyyhekuiviin hiuksiin. Hoitoainetta ei pestä pois, vaan laserhoito tehdään sen kanssa. Hoidon kesto on 5-15 min suunnitelmasta riippuen. Laserhoidon jölkeen hiukset huuhdellaan ja kuivataan.


Laser hair care-päänahan kuntoutushoito





Hoito aloitetaan pesemällä hiukset cicamed shamppoolla ja kuivataan. Kuivauksen jälkeen hiuspohjaan laitetaan hoitoneste jakauksittain. Neste hierotaan kohtakohdalta päänahkaan. Tehdään 5min imeytys hieronta. Hieronnan jälkeen alkaa itse laserhoito joka kestää 20-30 min tarpeesta riippuen. Hoitoneste jätetään päähän hoidon jälkeen. Hoito voidaan tehdä yhden tai useamman kerran hoitojaksoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti